2016. nov 17.

E-cigaretta vélemény, tapasztalat. 3.

írta: Iszka
E-cigaretta vélemény, tapasztalat. 3.

Joyetech eGo AIO.

 2 hónap párásítás után már több tapasztalatom van, így is bátran ajánlom ezt a készüléket! Teszi a dolgát, finom ízeket és akár elég nagy gőzt is ki lehet hozni belőle! Trafikos lekvárokat nem érdemes beletenni! Iszonyatosan rosszak! Így utólag visszaemlékezve semmi jót nem tudok elmondani a trafikos likvidekről! Ezt az utat felejtsük is el!

ego.jpg

Kezdjük a negatívumokkal!

Naponta kell tölteni elektromosan és liquid-del is. Nekem napi 2,2 ml fogy körülbelül, max. 4 ml de erről később!

A töltöttséget azaz inkább a lemerülést csak nagyon későn jelzi. De addig nagyon jól bírja.

Ha lemerül, akkor az első 10-15 perc töltéskor nem engedi használni magát még kábelen sem, később igen.

Néha van 1-1 kontakt hiba, főleg a 7-8% feletti aromatartalmú lekvároknál. Szétcsavarjuk a felső rész és a porlasztóalját elég lehúzni a készülék felső peremén. 4-5 naponta érdemes kitörölni a tankot az alsó érintkezőt és a használt porlasztó alját is. A szipkát pedig forró vízben elöblíteni.

A liquid szint ne süllyedjen a porlasztó barázdált felső része alá, mert megég és lehet cserélni.

6mg nikotintartalom felett égett íz, hamar szétégő porlasztó. Érdemes 3 porlasztóval felszerelkeznünk!

Nem használatkor érdemes fektetve tartani, így a porlasztó "tisztul".

Ennyi a hátránya.

Google

Most jöjjön az előnye:

Kicsi, kis helyen elfér. Jó az íze. Nem folyik. Használható.Nem kell kínlódni vele, nem kell állítgatni, elég csak használni! Nem kell hozzá tűs felöntő, akár egy nagyobb szájú üvegcséből is fel tudjuk tölteni.

Van még egy fontos dolog, a gyári dobozában 2 darab 0,6 Ohm-os porlasztóval adják, esetleg javasolják az 1 ohm ellenállásút is, viszont a trafikokban nem ritkán csak 0,5 Ohm ellenállású van.

Kinézetre ilyenek SS316 0,6 Ohm és 1 Ohm: 061.jpg

Joyetech eGo AIO  SS316 0,6 Ohm porlasztó: szájból tüdőre szíváshoz, Jó íze van, kicsit meleg gőze, enyhén szörcsög, mindennapi cigipótlónak jó. Átlagos fogyasztása van lekvárban és áramban is. 0-6mg nikotinhoz.

Joyetech eGo AIO SS316 1 Ohm porlasztó: szintén szájból tüdőre szíváshoz, annak ajánlom aki hidegebb és kevesebb gőzt kedveli. Szinte hangtalan, hideg és kevés gőz, kis áram fogyasztás. Mivel alig enged át levegőt mindenképpen maximum légréssel lehet csak szívni. Nagyon hamar elég, így tartalék mindig legyen velünk. 0-3 mg nikotinhoz.

Kinézetre ilyen SS316  0,5 Ohm:05.jpg

Joyetech eGo AIO SS316 0,5 Ohm porlasztó: közvetlenül tüdőre szíváshoz, hatalmas gőzt lehet vele csinálni a másik kettő porlasztóhoz képest. Nagyon könnyű szívni, hangosan szörcsög, meleg a gőze. Mocskosul szokni kell, de ha bejön akkor nagyon kerülik az embert a fő téren! Nekem ez a porlasztó 3 hétig is elment! Sokat fogyaszt lekvárból és áramból is! Íze kicsit gyengébb. Itt a teteje kialakítása más teljes lyuk a tekercs és a pamut felett, csak egy kis fém háló van a tetején. 0-3mg nikotinhoz.

Utána a 0,6-os porlasztó eleinte egy kínlódás. Árban ugyanazon a helyen mindhárom megegyező, 750-1200Ft/db.

Az e-cigaretta használatot nagyon meghatározza, hogy találunk-e olyan ízt, illatot készüléket ami minden napra jó. Nagyban befolyásolja még a lekvár is. A trafikokban kaphatóak közül talán mindre igaz, hogy azt sem tudjuk mi van bent!

A liquidek tartalmaznak / tartalmazhatnak:

- legnagyobb részben propilén glikolt E1520 és vagy növényi glicerint E422, az arány nagyon nem mindegy, a propilén glikoltól ízesebb a növényi glicerintől gőzösebb lesz, a propilén glikoltól allergia is lehet,

- nikotint ez nem kötelező, pár hét után úgysem nagyon kell :)

- aromák, természetes aromák, természet azonos aromák?, mesterséges aromák, ettől lesz íze a lekvárnak.

- víz, alkohol, de ezek rendszerint kimaradnak.

 elk.jpg

Gyógyszertárból, különböző e cigarettás webshopokból beszerezhető termékek. Nekünk talán legegyszerűbb még ha kissé drágább is, mint a gyógyszertári beszerzés a webshopos megrendelés. Főleg az aromák miatt, mert ez nekünk lett készítve.

Ha szereted a növényeket akkor néz be hozzám! https://www.kardinalis.hu chilik, banánok, virágok.

Folytatásban az e-liqiud keverésről.

Előzmények itt.

Szólj hozzá

karácsony leszokni a cigiről e-cigaretta e-liquid vaper Joyetech eGo AIO ss316 1Ohm porlasztó tüdőre szívás e-liquid keverés kardinalis