2015. nov 21.

Chili projekt 2016

írta: Iszka
Chili projekt 2016

2016 chili fronton minden idők legdurvább éve lesz!

 

 

Készülnek az új inkubátorok, saját magjaim mellé (be kell látnom, hogy kell a legerősebből is) vásároltam és fogok is még venni pár nagyon ütőset! Van pár ami már augusztusi vetésű palánta, van ami már termett is (tavaszi vetésből) de a mostani lehűlés már látszik rajtuk, sajna.

2016-ban is dominálni fog az Orange Habanero és a saját Vegyes Habanero állományom. A vegyesből elkezdem kiszelektálni a sárga és piros vérvonalat, na ez kb. 4 évbe fog kerülni. Ez van. Az Orange Habanero pedig mindenkinek bejön, megszokta a klímát, szabadföldben is képes teremni.

Lesznek palánták május körül eladásra annak akinek nem tetszik a január végi magvetés, vagy nem megy neki. Palánták Orange Habanero, Jalapeno, Vegyes Habanero és talán Bhut Jolokia azaz a szellem csili lesz. Ez majd a kelési aránytól is függ.

7Pot Primo, Bhut Jolokia peach, sárga és piros, Orange habanero, Jalapeno, Pequin, Csoki Habaenro, Macedon pepper, néhány Aji, Sorki erős paprika, Thai, Tabasco, Sunset Scorpion, Magyar fekete cmeg a durvák, de ebből magok csak jövő ősszel lesznek. Elmondhatom néhány év tapasztalatából, hogy a legerősebbek a legkényesebbek! Kikelni is alig akarnak még stabil 26 fokban sem, palántaként is kényesek, ha nagy a hőingás nyáron akkor sem akarnak teremni... és ráadásul magjuk is alig van!

Januárban ismét lesz egy költséghatékony kezdőcsomagom, Orange Habanero, Vegyes Habanero, Jalapeno, Thai csili 15-15 mag, külön csomagolva, összesen 60 mag!

 

carolina reaper eladó

chili mag rendelés          chili mag vásárlás

chili mag webshop          chili mag bolt

chili mag csíráztatás          chili mag vetése

chili paprika          chili mag eladó

www.kardinalis.hu

 

Addig is látogasd meg a webshopom ami 2016-januárjától indul. Köszi!

wwwkardinalishu.jpg

A paradicsom fronton is lesznek változások, saját és családi igényeimnek megfelelően bővítem. Ökörszív paradicsom, Barna édes paradicsom, Orosz paradicsom, SanMarzano paradicsom, Tigriscsíkos paradicsom, meg egy meglepetés zöld és állítólag eszméletlen terméshozamú Brazil lesz. Aztán majd kiderül, hogy CherolaF1-et kapok e valahol.

Dögvirág fronton is szeretnék stabil 10 különbözőt folyamatosan elérhetővé tenni a gyűjteményemből ami közel 40 különbözőt foglal magába.

nevtelen_1.jpg

A www.kardinalis.hu webshop chili, paradicsom, különleges virágok.

Szólj hozzá

chili vetőmag erős paprika carol paradicsom mag Jalapeno chili palánta chili mag eladó www.kardinalis.hu chili mag rendelés chili eladó orange habanero mag carolina reaper eladó