2013. júl 14.

Végitélet!

írta: Iszka
Végitélet!

Ebben a nagy melegben az ember meg tud szomjazni, a nagy bevásárlás végén a RAUCH bravo green apple üdítő italra esett a választásunk.

rauch.jpg

.

Az ember örül neki, hogy letudta a bevásárlást, bepakol a kocsiba, el helyezkedik és meghúzza a hűvös üdítőt. Aztán majdnem ki is köpi!

Ennek kb. annyi köze van a zöld almához, mint nekem a részecskekutatáshoz! Zöld almát sem hiszem, hogy látott valamikor, max amikor rátették a zöld almás felíratott.

Íze: egy nagyon hígított rothadt alma, totálisan felturbózva cukros ízzel. Katasztrofálisan szar! A szomjat nem veszi el, az íze fos, szerintem nálam elérte a cég, hogy 3-4 évig nem veszem meg egyik terméküket sem!

Összetevői:

Alma gyümölcsital cukorral, édesítőszerekkel és vitaminokkal (gondolom szintetikus ez is!). Bla-bla, le sem írom, milyen szemét dolgokat tartalmaz.

Ez a marketinjük: Bravo bárhol, bármikor.


Kiválóan oltják a szomjat a BRAVO italok, melyek A, C, E vitaminkombinációkat tartalmaznak, és praktikus PET-palackokban kerülnek a boltok polcaira.

Menjenek el a sivatagba, megnézném, hogy második napon vizet vagy bravot innának a gyártói!

.

Komolyan mondom, hogy lassan eljutok oda, hogy ki sem próbálok új üdítőket, mert ha csak az  ízét nézem, nem nézek bele a beltartalomba akkor sem tudok jót mondani szinte egyikről sem!

Soha többet RAUCH bravo green apple! Én betiltanám!

Szólj hozzá

ital szörnyű fos beetetés végítélet szörnyszülött