2011. dec 28.

Reklámbevétel honlapbol.

írta: Iszka
Reklámbevétel honlapbol.

Elég régóta vannak honlapjaim, sajna pénzt egyikre sem szánok, magamnak írogatok (főleg ha senki nem kommentezik, csak e-mailben keres meg), viszont néha vannak elég jó látogatottsági statisztikáim. Folyamatos napi 50 látogatóval már lehet valamit kezdeni. Ahhoz, hogy ezt elérjük kell egy jó, könnyen kezelhető és tartalmas honlap! Enélkül nem igazán megy. Most már számtalan könnyű módszer létezik, hogy 1-1 kampánnyal (kb. 10-15 perces munka) 100-200 1-2 napig tartó forgalmat generáljunk. Ebből 1-1 később is vissza fog térni. Ezt csak érdeklődőkre tudjuk koncentrálni. Van egy megoldás ami olyanokat is vonz, akik nem akarják megnézni a honlapod, ez macerás, sokat kell vele foglalkozni. Kb. így fog kinézni, lehet regisztrálni:

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!

 

 

 

Regisztrálni itt tudsz: http://www.reklamcsere.hu/index.php?ref=isyka 

Ez a banner meg elméletileg pénzt hoz az előző regisztráció után (igazából soha nem fogsz pénzt látni belőle, szerintem):

Pénzkeresés weboldalunkkal:

1. Készíts egy tartalmas weboldalt, ízlésesen, első körben 15-20 aloldala legyen.

2. Készíts hozzá jó bannereket, ezek képek, ezekkel tudsz mások oldaláról látogatókat szerezni. Szabványos méretek vannak.

3. Regisztrálj be a Google-ba!!! Plusz minél több keresőbe.

4. Regisztrálj be, ajánld oldalad a lehető legtöbb szisztematikus gyűjteménybe.

5. Oldaladba tedd elérhetővé a bannercserét, linkcserét, ha felkérnek, fogadd el, reklámozd őket, havonta ellenőrizd a kinti bannereidet!!! Ha eltűnik írj neki, ha nem reagál 1 héten belül, akkor töröld tőled is!

Pl. a sajátom egyike, itt bent a forráskód is, ha kell neked (csak értelemszerűen írd át a magadéra!!!):

Húsevő és egzotikus növények légycsapó, kancsóka, sarracenia, hibiszkusz, chili, csili, citrom, koronásliliom, tartása gondozása fényképekkel

 

 

 

6. Fejleszt az oldalad, finomítsd. Figyeld a statisztikáid a tárhelyszolgáltatónál: honnét jönnek többen-kevesebben, ezeket erősítsd!

 

7. Regisztrálj be ebbe a programba, ha tényleg pénzt szeretnél! Talán az egyetlen, ahonnét tényleg pénzt lehet szerezni! Magyar nyelven is elérhető!

 

 

Ilyen megjelenésekre számíthatsz, bár a megjelenés rajtad áll! Ha valaki rákattint akkor némi euró ütheti a markod, feltételek azonban vannak!

vagy akár ilyen is:

Gondolom ismerősek, biztos láttál már ilyet! Sőt talán kattintottál is ilyenre!

Folyamatosan szánj időt a honlapodra! Hidd el a munka meghozza gyümölcsét! Megélni nem fogsz belőle, de jól jöhet! Tanuld meg az Adsense minden lehetőségét, akkor könnyebb! Tanulj! Okosodj! Figyela a backlinkeket, ellenőrizd a pagerank-od, oszd meg tartalmaid mindenhol!

Good luck!      

Szólj hozzá

google adsense online pénzkeresés erotica pénz a honlapodból